Linedance

Linedance

3 nivåer

Linedance - dansen som sies å ha røtter fra Irsk folkedans. Kanskje mest kjent som country og western dans fra USA? Vi underviser danser til alle slags typer musikk, både country og moderne låter. Vi danser også til forskjellige typer rytmer, så her kan du f.eks danse både vals, cha cha og hiphop på en og samme kveld. Noe for enhver smak altså.


Du trenger ingen partner for å danse linedance.  God hjernetrim og veldig sosialt! Bli med å lær nye trinn og danser, og bli kjent med nye mennesker i et uformelt sosialt miljø.


Onsdager i Perstuen, Gjerdrum Kulturhus, Oppstart onsdag 4.januar 2023 


Kl 18 - Nivå 1 Grunnkurs

Kl 19 - Nivå 2 Mellomparti

Kl 20 - Nivå 3 Litt øvet/Goldies


For mer info, ta kontakt på post@happydance.no

Pris kr 1000/1400,-  pr pers medlem/ikke medlem.
Kurs nr 2 samme kveld kr 600 (kun for medlemmer).
Kr 300 pr pers for medlemskap 2022.


Medlemskap gir deg fordeler som; forsikret på alle våre arrangement, mulighet til å delta på Danseforbundet sine arrangement, rett til å benytte våre, Idretten og Danseforbundets rabattordninger m.m.Nivå 1 - grunnkursNivået for deg som liker lette danser og rolig gjennomgang.


Nivå 2 - mellompartiNivået for deg som liker lette danser, men litt raskere gjennomgang.


Nivå 3 - litt øvet/goldiesNivået for deg som liker litt mer avanserte danser og raskere gjennomgang. Vi trekker også inn noen gamle "slagere".


Swing / Line Fusion


21.april

17.juni (ifbm HappyDanceFestival)


Sosiale dansekvelder for alle. Her samles danseglade folk i swing og linedance til dans. DJ Stefan S sørger for topp musikk og gulvet deles i to. God plass til begge danseformer. 


Pga smittevern er det mulig vi må ha forhåndspåmelding på disse kveldene. Link til en eventuell påmelding legges ut i arrangementet på facebook. Her vil du også finne linken til å sende inn danseønsker. Har du ikke facebook, ta kontakt med oss på post@happydance.no