Swing

NYE DATOER for Swing Highlights: 3. og 10.mai. Påmelding HER

Swing
Boogie-Woogie

Swing Higlights

West Coast Swing

NYHET!
Forskjellige swingkurs
på tirsdager


Happydance satser stort på flere temakurs i swing. Kursene går over to og to tirsdager, to timer hver kveld, som gir fire timer undervisning totalt. Etter kurset spiller vi musikk i en time slik at kursdeltakere og andre kan øve på det de har lært. Alle er velkomne til å melde seg på øvingene. 


Gjennom mye erfaring med dansekurs ser vi at de intensive kursene blir lettest for de fleste å finne plass til i den hektiske hverdagen.  Du velger kurset som passer for deg (eller vi hjelper deg med valget) og du melder deg på to tirsdager (eller flere). Se oversiktene under. 


Vi har booket den største salen i Gjerdrum Kulturhus til dette kurset (ca 300 kv.mtr.) og regner med at det skal bli plass til alle som ønsker å delta - forhåpentligvis også i disse koronatider.  Likevel kan det være lurt å melde seg på tidlig for å sikre plass. 


6 swingtemaer denne våren frem mot påske! Velg om du vil være med på ett temakurs, eller alle seks!
Tid for alle kursene kl. 19.00-21.00. Egentrening kl. 21.00-22.00.


Oppstart tirsdag 25.januar med første temakurs - maks 9 par (i alle fall foreløpig), og vi har god plass i salen.


Les om hvert enkelt kurs lengere ned på siden.

Uke 4+5 Swing grunnkurs 1


Uke 6+7 Swing grunnkurs 2


Uke 8 (Vinterferie)


Uke 9+10 Boogie Woogie 1


Uke 11+12 Boogie Woogie 2

Uke 13+14 Swing Highlights (utsatt til uke 18+19 pga sykdom)


Uke 15 (Påske)

Uke 16+17 Westcoast Swing 1

Priser
Ett kurs (inkl egentrening gjeldende kurskvelder) kr 350 pr pers (500 pr pers for ikke medlem).


Tren så mye du vil - alle kursen for kr 1500 pr pers (kr 2200 pr pers ikke medlem)


Kun egentreningstid kr 800 pr pers (kun for medlemmer)
Egentrening + 3 valgfrie kurs kr 1350 pr pers (kun for medlemmer)


Medlem 2022 kr 300 pr pers

Pga covid-19 må vi ha forhåndspåmelding og kursene er kun for par. Betaling gjøres nærmere kursstart.


Medlemskap gir deg fordeler som; forsikret på alle våre arrangement, mulighet til å delta på Danseforbundet sine arrangement, rett til å benytte våre, Idretten og Danseforbundets rabattordninger m.m.

For mer info, ta kontakt med robert@happydance.no

Swing Grunnkurs
Dette er det riktige swing-kurset for deg som aldri har danset før. Her leder vi deg helt fra start i det som skaptes på 50-tallet av fart og moro.Husk også treningskveld fra 21-22 (Se informasjon lengere ned på siden)

Boogie-Woogie Trinn 1

  Har du danset en eller annen form for swing før, er dette kanskje det riktige kurset for deg. Boogie-Woogie er fortsatt 6-takt swing, men med mer bevegelse og tempo i trinnene. Det er fortsatt et grunnkurs og vi tar selvsagt alt helt fra start.Husk også treningskveld fra 21-22 (Se informasjon lengere ned på siden)


Swing HiglightsDanser du en av formene for 6-takt swing (Swing, Boogie-Woogie, Lindy-Hop eller Rock'n'Roll)? Har du hatt lyst til å få de tipsene som gir dansen din "wow-faktor".  På dette kurset ser vi på hvert par individuelt og kommer med tips. Vi skal også undervise noe av det som gjør at dansen rett og slett synes på gulvet. Ja, vi må nok i den sammenhengen også se på noen små enkle luftige variasjoner, som mange mener hører med til en dans oppfunnet på 40/50-tallet. 

Vi har selv vært i denne verden hvor det var viktig hvordan dansingen faktisk ble oppfattet. Noen ganger var det viktig å imponere dommere og noen ganger bare publikum. Derfor synes vi det er veldig gøy å gå konkret til verks på hva som gjør at dansen også oppleves bra for de som ser på.


Vi setter ingen spesielle krav til ferdighetsnivå, men det blir enklest for deg og oss om du har grunntrinn i en av swingstilartene noenlunde i ryggmargen. Har du det, skal dette kurset gå helt fint.  


Husk også treningskveld fra 21-22 (Se informasjon lengere ned på siden)

West Coast Swing Trinn 1


West Coast Swing (WCS) er en swingrelatert dans som virkelig har fått en ny renessanse de siste årene. Den kommer fra California, USA og kan danses til veldig variert musikk og tempo. I dette kurset tar vi WCS helt fra begynnelsen og ingen forkunnskaper i dans er nødvendig.


NB!

HappyDance har samarbeid med Bårdar West Coast Swing ang instruktør på dette kurset. 


Husk også treningskveld fra 21-22 (Se informasjon lengere ned på siden)


Boogie-Woogie Trinn 2Dette er en påbygging av Boogie-Woogie trinn 1. Her går vi inn på mer variasjoner, men også i dybden på samspillet paret i mellom, for det må man i Boogie-Woogie :)


Husk også treningskveld fra 21-22 (Se informasjon lengere ned på siden)


Treningskvelder
Tirsdag .... (kl. 21- 22+)Hver av tirsdagene med kurs spiller vi musikk en drøy time slik at alle kan øve etter kursene. Det er også mulig å delta på bare denne treningen. Kursdeltakere kan fortsette å danse på treningen etter kurset (gratis).
Swing / Line Fusion


Fredag 4.februar - INNSTILT!

Fredag 6.mai


Sosiale dansekvelder for alle. Her samles danseglade folk i swing og linedance til dans. DJ Stefan S sørger for topp musikk og gulvet deles i to. God plass til begge danseformer. 


Pga smittevern er det mulig vi må ha forhåndspåmelding på disse kveldene. Link til en eventuell påmelding legges ut i arrangementet på facebook. Her vil du også finne linken til å sende inn danseønsker. Har du ikke facebook, ta kontakt med oss på post@happydance.no
Kjære Danseinterresert

Aller først må vi i HappyDance takke for at du er nysgjerrig på hva klubben har å tilby. At du også leser dette håper vi tyder på at du kanskje er kommet litt nærme en påmelding på dansekurs?  Vi har ofte fundert over hva som gjør pardansen så morsom. Er det å bevege seg til musikken? Er det mestringsfølelsen? Det å få til noe sammen med en partner? Er det den sosiale biten? Eller er det bare endorfinene i treningen som er drivkraften? Det er nok litt av alt og det varierer fra person til person hva som er viktigst. Det er lett å tenke at folk kommer på kurs bare for å lære å stokke bena etter musikken, men for mange er det minst like viktig å ha det gøy og få en pause fra den hektiske hverdagen. 

Pardans er unik siden den ofte har en hyggelig sosial ramme knyttet til seg. Derfor har mange et ønske om å kunne ta skrittet ut på dansegulvet i visshet om at trinnene er på plass. Vi skal selvsagt lære deg dansen, men vi skal også lære oss hvem du er og hvorfor du er på kurset. Bare da kan vi formidle dansen og gleden den gir - som gjør at du, som oss, aldri klarer å slutte å danse.

Det kan være mange spørsmål som melder seg når dansekurs som disse skal vurderes og ikke minst velges. Derfor vil vi veldig gjerne ha kontakt med deg for å hjelpe deg frem til du faktisk står klar på Gjerdrum Kulturhus sin aller største sal. E-Post: robert@happydance.no

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Vennlig dansehilsen fra
oss instruktører i HappyDance