Barn/Ungdom

Barn

Ungdom

Å danse er bra for den motoriske utviklingen. Koordinasjon, utholdenhet, styrke og balanse er nøkkelbegreper.  Dans er sosialt og gøy!


Vi ønsker å formidle vår glede i dans og beveveglse, og denne våren kan dere som er barn og ungdom i Gjerdrum danse nesten helt gratis hos oss. Kun kr 200 pr pers (ett års medlemskap i klubben).


Nyhet! DIFF-Style: kurset for deg som kanskje ikke helt vet hva du liker å danse, eller som liker å danse litt forskjellig? Denne våren kommer blant annet Helene Spilling kjent fra Skal vi danse, Camilla Haugo fra kulturskolen, og topp paret i Rock’n roll Anne Ragnhild Olstad og Steinar Berg med flere. 


Av og til kommer det oppdrag hvor barn/ungdom blir spurt om å være med å opptre på ulike arrangementer. Da er kanskje show og konkurransepartiet noe for deg?

Mandager/tirsdager i Perstuen, Gjerdrum Kulturhus


Nye kurs til høsten fra uke 35Timeplan og påmeldingsskjema legges ut så snart det er klart.

"Jeg fant, jeg fant" 2021

Gjerdrum kommunes ferietilbud i uke 26

Klubben stiller med dansekurs fra 1.-10.klasse

Mer info/påmelding her

Minikids - NYHET!

2-3 år (ifølge med en voksen)

4-5 år


Dansekurs for de yngste barna. Her er det fokus på bevegelse til musikk, danseleker og ha det gøy sammen.


Et trygt sted for å introdusere de yngste til musikk og bevegelse.


Happykids - NYHET!

6-9 år


Vi utvider tilbudet til å gjelde 1.-4.klasse. Her er det fokus på bevegelse til musikk, danseleker og en introduksjon til pardans.


Passer perfekt for deg som ønsker å danse i et sosialt og inkluderende miljø.


DIFF-Style

5.-7. klasse

8. klasse og oppoverHar du noen gang tenkt på hvordan det er å danse hiphop? Jazz? Sportsdans? Linedance? Turn? Swing? Street? Nå har du muligheten til å teste ut forskjellige dansestiler i ett og samme kurs! Superflinke folk kommer til Gjerdrum Kulturhus for å dele av sin lidenskap.


Helene Spilling kjent fra Skal vi danse, Camilla Haugo fra kulturskolen og topp paret i Rock’n roll Anne Ragnhild Olstad og Steinar Berg er noen av de som kommer til våren.


Bli med du også!


Show og konkurransepartiPartiet for deg som liker å danse oppvisninger og delta i konkurranser. Hovedfokus på forskjellige swingdanser og det forventes å ha noe grunnkunnskaper inne. Ekstra treninger og evt reise kan forekomme.

Utgifter som reise/opphold, startkontigent og evt lisens dekkes av den enkelte ifbm konkurranse.


2020 var et labert år pga covid-19, men i 2019 var barne og ungdomsgruppa med på 12 forskjellige oppvisninger og konkurranser! Vi nevner noen:

"I love Gjerdrum"

17.mai

Gjerdrumsdagen

Klimabrølet  - oppvisning i Spikersuppa på Karl Johan

Grenland Swing Dance Open

NM i swing